Sales Agents

WE ARE de leukste werkgever van Tiel

De leukste werkgever die je je kunt wensen. Vinden onze Sales Agents. Sales Agent zijn geeft je alle ruimte voor jouw talenten met de bijpassende waardering. Bij WE ARE heb je namelijk volop doorgroeimogelijkheden. Het is aan jou om die te benutten.

Past het werk jou helemaal? Wil je misschien zelfs eigen baas worden? Ook die droom maken wij samen waar.

Wil jij ook de leukste werkgever van jouw regio worden? Maak je interesse bij ons kenbaar.

WE ARE Samen Sterk in Werk

Onze kennis en ervaring, samen met ons unieke matchproces, zorgen voor sterk werk. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Dat is het begin van iedere relatie en de motor van ons bedrijf. Persoonlijke aandacht, kennis van de regio, kennis van jouw bedrijf.

Daar is ie dan, ons motto: Samen sterk in werk. Onze kennis en ervaring, maar ook onze persoonlijke insteek en flexibele werkhouding zorgen voor een meer dan stevige basis. Daarnaast gebruiken we een unieke matchtool en zijn we zuinig op ons netwerk. En dat werkt! WE ARE bewijst dat.

WE ARE jouw werkgever!

Ben je enthousiast, heb je doorzettingsvermogen en ben je toe aan een werkgever die jou serieus neemt? Dan ben je bij WE ARE aan het juiste adres.

Bij WE ARE krijg je zonodig een training die jou voorbereidt op het werk dat je gaat doen. Zodat je een goede indruk achterlaat bij de opdrachtgever. Jij je beste beentje, wij een steuntje in jouw rug.

blok-website-hr-12