Uitzendbureau

WE ARE persoonlijk en direct

Je kunt iemand pas goed helpen als je diegene persoonlijk kent. Toch? Een persoonlijk gesprek. Dat is wat we onze kandidaten gunnen, dat is wat we onze opdrachtgevers gunnen. Zo leren we elkaar kennen en kunnen wij de juiste match maken. Zo weet jij wat je aan ons hebt.

Wil je voor WE ARE werken, dan begint dat met een persoonlijk gesprek. Geen online-inschrijvingen en dat is een bewuste keuze. Persoonlijk, want zo weten we wie jij echt bent. Op die manier kunnen we de match maken waar iedereen blij van wordt.

WE ARE van de korte lijntjes

Jouw contactpersoon is en blijft jouw contactpersoon. Dat is wat korte lijntjes in onze ogen betekent.

Jouw contactpersoon weet namelijk precies wat voor jou van belang is. Ook de dingen die niet in de database staan.

WE ARE flexibel en 24/7 bereikbaar

Jouw vraag houdt zich niet aan kantooruren. Onze bereikbaarheid ook niet. Weet jij van tevoren wanneer je extra mensen nodig hebt? Soms wel, maar niet altijd. Was het leven maar zo voorspelbaar! Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar.

Heb jij na kantoortijd ineens een probleem? Dan doen wij alles wat we kunnen om jou te helpen. Vaak kunnen we binnen enkele uren - en soms ook sneller - voor de hulp zorgen die jij nodig hebt. WE ARE weet hoe het werkt. Samen sterk in werk, dat is niet voor niets ons motto.

blok-website-hr-04