Wij zijn

WE ARE

WE ARE Uitzendbureau en WE ARE Sales Agents hebben beiden als motto: Samen sterk in werk

Voor al onze activiteiten geldt dat we persoonlijk, flexibel en dienstverlenend zien als sleutelwoorden en niet als holle kreten.

Persoonlijk

We maken persoonlijk kennis. Met onze opdrachtgevers en met onze kandidaten. Daarom doen we ook niet aan online inschrijven, dat is een bewuste keuze.

Natuurlijk gebruiken we een slimme matchtool, maar die kan onze ervaring en ons gevoel nooit vervangen. En daarin zit hem het verschil.

Daarom heb je bij WE ARE een vaste contactpersoon. Die jou kent en weet wat jij nodig hebt. Of je nu opdrachtgever of kandidaat bent.

blok-website-hr-12

blok-website-hr-09

Flexibel

Bij WE ARE werken we hard en we zijn flexibel, omdat we jou van dienst willen zijn. Omdat jouw vraag zich niet aan kantooruren houdt, doen wij dat ook niet.

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen ook buiten kantooruren soms al heel snel een oplossing bieden voor je vraag.

Dat harde werken betaalt zich terug. In opdracht gevers en kandidaten die blij met ons zijn en steeds weer bij ons terugkomen.

Dienstverlenend

Bij WE ARE staat dienstverlening voorop. Dat merk je aan onze persoonlijke benadering en onze betrokkenheid.

Kandidaten kunnen via WE ARE hun certificaten halen en we zorgen voor trainingen die ervoor zorgen dat ze net even wat makkelijker instromen in het werkproces.

Altijd een 'ja' als antwoord klinkt misschien leuk, maar dienstverlening wil soms ook zeggen dat het antwoord 'nee' is. Open eerlijk en transparant. WE ARE recht door zee.